מחלת הנשיקה - פיענוח הבדיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/05/2016 | 16:37 | מאת: רוית

לאחרונה חליתי במחלת חום במשך יותר משבוע וגילו לי בבדיקות את התוצאות הבאות: EBV RBNA Ab IgG < 3 EBV VCA Ab IgG 37 EBV VCA Ab IgM 46.5 האם אכן חליתי עכשיו במחלת הנשיקה? האם כאשר החום יורד אני יכולה ללכת לעבודה? כמה זמן אני עדיין מדבקת?

שלום רוית, הבדיקה שצרפת מעלה חשד סביר שנדבקת "לאחרונה" ב- EBV (שהוא הנגיף השכיח הגורם ל'מחלת הנשיקה'). לגבי מועד חזרתך לעבודה- עלייך להפנות את שאלתך לרופא/ה התעסוקתי/ת הקשור למקום עבודתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות