נשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/05/2016 | 09:32 | מאת: ליאן

לד"ר שלום רציתי לשאול לגבי נשיקות שהיו לי.אתמול התנשקתי כשהיה לי פצע בזוית השפה העליונה.התחיל לפני כמה ימים בצורה של פצע מוגלה וחששתי שזה נהפך להרפס.מרחתי בצהריים אתמול מישחה.ובערב היו לי הנשיקות.בפעם אחרת עם אותו הגבר התנשקתי כשהחניכיים שלי היו אדומות,ואחכ בציחצוח ראיתי שיורד לי דם.האם עלי לחשוש מבחינת הדבקה באיידס בשתי הארועים? תודה

שלום ליאן, הסיכוי להדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר, אם בכלל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות