חיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/05/2016 | 20:02 | מאת: אמא

דוקטור שלום , התייעצתי פה לא פעם ואני מאד סומכת על התשובות שלך . צריכה לחסן את בתי בת חצי השנה . חוסנה עד כה בפוליו ובחיסון הקרוב יתווסף פוליו מוחלש בטיפות. הדעות מאד חלוקות לגבי התוספת הזו. מה דעתך ? ההשלכות אם לא מחסנים והסיכונים אם כן ? תודה רבה לך !

שלום אמא, התרכיב החי מוחלש נגד 'פוליו' משפר את איכות ההתחסנות כנגד תחלואה בנגיף (לילדים שהתחסנו בתרכיב המומת). כמו כל חיסון, גם לו יש תופעות לוואי אפשריות (למתחסן ולסביבתו), וכל הורה צריך לשקול את היתרונות הנ"ל מול החסרונות הנ"ל (אין ביכולתי לקבל את ההחלטה הזאת במקומך). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות