ונקומיצין לוריד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/05/2016 | 09:58 | מאת: תמי שרר

אחי נוטל ונקו לוריד במשך 4 שבועות המסגרת אשפוז. כרגע שוחרר לפני שבוע עפ פיק ליין ועליו ועליו לקחת אותה עוד שבועיים. בעברו סיפור נוירוכרוגי אונקולוגי...לאחר ניתוח כאשר המחלה חזרה על עצמה לאחר חמש שנים. לא אלעה בכל ההיסטוריה הרפואית...אך רציתי לשאול אם יש תופעות לוואי מתמשכות גם לאחר חודש....כגון: עייפות מוגברת,אי נוחות במערכת העיכול...מעט ירידה בתאבון....רמת הואנקו היתה גבוהה כי נלקחה בטעות לאחר מתן מנת הבוקר...ובדיקה זו תחזור על עצמה השבוע. מה שכן...ל"ד קצת נמוך...ובעיקרון בשאר המדדים לא היה שום סממן דרסטי. רק הישנוניות וההרגשה הלא טובה והירידה הקלה בתאבון קצת מטרידה. מעבר לכך הוא מסתובב...בבית ובחוץ..שסה מבחינתנו התקדמות רצינית לאחר שכיבה מוחלטת של 8 שבועות בנוירו' באיכילוב. תודה על הסבלנות.... תמי.

שלום תמי, רבים מהחולים שמקבלים אנטיביוטיקות שונות מתלוננים על עייפות, וגם ירידה בתיאבון יכולה להיות מיוחסת לתרופות אלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות