שאלה לד"ר הלפרין היקר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/04/2016 | 18:24 | מאת: מנחם

ד"ר שלום, הלכתי היום ברחוב בצפון הישן של תל אביב לפתע נשפך עלי נוזל בכמות של אולי 50 מ"ל ככל הנראה מדובר במים. כשהרמתי ראשי ראיתי שבדיוק נסגר חלון מאחד הבתים מעל. החשש שלי שמא הנוזל הכיל דם או אולי נוזל זרע. או שמישהו שפך את גרגר את המים בפיו וירק אותם החוצה. הנוזל פגע לי בעור הפנים ואולי גם בעיניים ובשפתיים. לא הבחנתי בדם או בצבע או בגוון אדום. האם יש פה חשש להדבקה באיידס?

30/04/2016 | 18:43 | מאת: מנחם

החשש הגדול הוא שהיה נוזל מדבק בלתי נראה שם

שלום מנחם, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות