הרפס גניטלי- האם בדיקת הדם יכולה לקבוע הדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/04/2016 | 00:18 | מאת: ניצן

האם בדיקת דם של נוגדנים להרפס גניטלי יכולה לקבוע בוודאות האם הייתה הדבקה או לא? הבדיקה נעשתה מעל חודש אחרי קיום יחסי המין ויצאה תקינה, האם ייתכן כי הייתה הדבקה בכל זאת?

שלום ניצן, בדיקת IgM ל'הרפס', שבוצעה כחודש לאחר קיום יחסי מין ויצאה 'שלילית', מורידה מאד את הסבירות שהנבדק/ת נדבק/ה ב'הרפס' במהלך אירוע זזה. הרבה בריאות אפי

25/04/2016 | 17:09 | מאת: ניצן

לאחר כמה זמן מקיום יחסי המין הבדיקה יכולה לקבוע בוודאות האם הייתה הדבקה? יצאה לי בבדיקה תשובה שלילית אך יש לי פצעונים שמלווים בגרד ואני חוששת שזה יכול להיות הרפס.. אם לא, מה זה עוד יכול להיות?

מנהל פורום מחלות זיהומיות