מחלת הנשיקה. האם המחלה חוזרת ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/02/2016 | 14:57 | מאת: מירה

לפני כ7 שנים היתה לי מחלת הנשיקה. השבוע עשיתי בדיקה והתוצאות Positiv 85 EBV IgG-EBNA EBV VCA IgM Positive 57 EBV VCA_IgG Positive >750 CMV IgG Positive CMV IgM negative עשיתי את הבדיקה לפני השתלת צואה בגלל קלוסטרדיום האם יש לי שוב מחלת הנשיקה ? אם כן מה עלי לעשות ? תודה והערכה על כל העזרה.

שלום מירה, מהבדיקות שצרפת אינני יכול לומר לך מה חזר ומה לא, אלא לציין שהן מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר בנגיפים EBV ו- CMV. הרבה בריאות אפי

11/03/2016 | 06:19 | מאת: שי

למחלת הנשיקה יש תרופה והחולים אינם מודעים לה בכלל ואינם טורחים לחפש באינטרנט. זאת תרופה צמחית היחידה בעולם שמבריאה אותך ממחלת הנשיקה בתוך 4 ימים. במקום לסבול סבל מיותר. תחפשו - אקטימור מחלת הנשיקה

מנהל פורום מחלות זיהומיות