שיהוקים בלתי פוסקים עם חום קודם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2016 | 14:20 | מאת: שלמה

שלום רב, מיום שישי ועד היום אני סובל משיהקים בלתי פוסקים. רופאת משפחה נתנה לי פעמיים במשך יומיים אינפוזיה של פרמין. לא עזר פרט להקלה של לילה אחד. בדיקת AKG תקינה. תרופות סבתצ מהאינטרנט לא עזרו. מה עכשיו??? אציין שקודם לכן קבלתי טיפול במוקסיפן בגלל שיעול עם לחה צהובה שעבר. תודה מראש.

שלום שלמה, אני חושש שהידע שלי בטיפול בשיהוקים הוא מוגבל. נסה לפנות לפורומים של רופא/ה גאסטרואנטרולוג/ית ו/או רופא/ה נוירולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות