ערך אבסולוטי של לימפוציטים נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/02/2016 | 15:03 | מאת: שי

שלום לאחרונה עשיתי בדיקות דם שגרתיות כל הערכים תקינים למעט ערך אבסולוט של לימפוציטים נמוך:1.39 לפני כשנתתים וחצי הייתה תוצאה זהה ובשנה שעברה היו תוצאות של 1.96 1.67 ו1.42 יש לציין שבבדיקות לפני שנים היו תוצאות של 1.52 1.47 2.15 וכו הערכים תמיד היו עולים ויורדיםאך אף פעם לא היו גבוהים במיוחד. רציתי לברר עם זה מעיד על מחלה זיהומית כלשהיא והאם יש צורך בבדיקות נוספות

שלום שי, תוצאת הבדיקה שתיארת איננה אבחנתית לזיהום כלשהו, ואני ממליץ לך להפנות את שאלותיך בנושא לרופא/ה המטולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות