הפטיטיס c

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/11/2015 | 11:07 | מאת: יעל

ד"ר שלום, אני מטופל אצל קוסמטיקאית שעושה לי גבות בפנצטה ומספריים ושעווה ברגליים (את השעווה היא מורחת בעזרת מיכל של שעווה שבסופו יש מין רול שדרכו יוצאת השעווה), היא לא מחטא את הציוד בין מטופלת למטופלת, ולא שוטפת ידיים.... האם אני צריכה לחשוש להדבקה בהפטיטיס c או מחלה זיהומית אחרת? תודה רבה, יעל.

שלום יעל, אינני מכיר מקרים של הדבקה מוכחת בהפטיטיס C או במחלה זיהומית אחרת במהלך טיפול כמו זה המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

28/11/2015 | 23:07 | מאת: יעל

בהמשך לשאלתי על אפשרות הדבקה בהפטיטיס c בטיפול קוסמטי- מה זה אומר שאין הדבקה מוכחת?? האם אין לי למה לחשוש?

מנהל פורום מחלות זיהומיות