cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/11/2015 | 20:05 | מאת: ליאור

נדבקתי בcmv בהריון הקודם. כעת יש ליiggחיובי וigm borderline. האם אני מדבקת. זה מסוכן לחשוב על הריון נוסף?

שלום ליאור, 1. תוצאות הבדיקות שצרפת (IgG 'חיובי' ו- IgM 'גבולי' ל- CMV) אינן עונות על השאלה האם את מדבקת בנגיף. 2. רופאים רבים ממליצים לנשים להימנע מלהיכנס להריון כל עוד ה- IgM שלהן לנגיף איננו 'שלילי'. את מומלצת להתייעץ על כך עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669- 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות