הדבקה ישנה של CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/11/2015 | 12:10 | מאת: נעמה

דר שלום, שמי נעמה ואני בשבוע 20 להריון לפני למעלה מ4 שנים נדבקתי ב CMV מאז ועד היום בכל הבדיקות נמצאתי POSTIVE IGM + IGG הרופא שלי טוען שאין מה לשוש כי מדובר בהדבקה ישנה מלפני 4 שנים וערכי הIGG הינם קבועים לאורך השנים וישנם מצבים בהם הנגיף נמצא באופן קבוע . אני לא שקטה. האם יש לי סיבה לפד מהדבקת העובר? מה הסיכוי לכך?

שלום נעמה, את מוזמנת להתייעץ בנושא עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטלוגי של משד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות