בדיקת דם בהריון טוקפלזמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/10/2015 | 20:36 | מאת: ל

היי אני בהריון 3 בשבוע 12 בבדיקות האחרונות שלי נמצא טוקספלזמה חיובי ) igm igg גם בהריון השני שלי היה לי אוקספלזמה חיובי .לigg igm השאלה האם יש לי מה לחשוש שוב בהריון הזה . תודה

שלום ל', לפי דבריך כבר נדבקת בעבר (כנראה לפני ההריון הקודם שלך) ב'טוקסופלאזמה'. עלייך לדעת שלאחר הדבקה כזאת נשאר הטפיל בגופנו "לנצח", אם כי בד"כ רק בליווי IgG 'חיובי'. על המשמעות המעשית של ה- IgM ה'חיובי' גם בהריונך הנוכחי את מוזמנת להתייעץ עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות