פרוביוטיקה וחיסון רוטה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/10/2015 | 20:52 | מאת: אמא

שלום בעקבות שינוי ביציאות אצל בני בן 5 חודשים לאחר חיסון רוטה המליץ כירורוג על מתן פרוביוטיקה אבקה לתינוקות. קניתי של "הדס", כתוב מעל למילארד חיידק במנה!! זה הבהיל אותי.. האם זה נחשב לבטוח בתינוקות? אני חוששת לתת לבן באופן ישיר, האם אני יכולה לצרוך אותו והתינוק יקבל דרך החלב או שבלוטות החלב מסננות החיידקים הפרוביוטים? תודה

שלום אמא, אני חושש שאינני בקיא מספיק בהתוויות, בהוריות הנגד, ביתרונות ובחסרונות של המוצר המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות