חשד למחלה זיהומית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/10/2015 | 08:36 | מאת: דב

ד"ר נכבד, אני גבר בן 54, בדרך כלל בריא. רופאת משפחה הפנתה אותי לסדרת בדיקות בגלל חשד לכבד שומני. להלן הממצאים החריגים בבדיקות: בבדיקת דם Bilirubin total 1.6 Bilirubin Unconjugated 1.4 ALT 82 AST 56 ב-US בטן עליונה וכליות נמצא: כבד לא מוגדל עם הסננה שומנית טחול מוגדל 13.7 ס"מ עם מרקם אחיד ותקין. מה משמעות הממצאים והאם נדרש טיפול ? תודה מראש.

שלום דב, הנתונים המופיעים בשאלתך אינם אופיניים למחלה זיהומית כלשהי, ואני ממליץ לך להפנות את שאלתך למומחה/ית למחלות כבד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות