בדיקת CMV לפני כניסה להריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/08/2015 | 22:47 | מאת: ARIEL

שלום אני רוצה להיכנס להריון ולפני מעל חצי שנה איבחנו לי cmv חיובי גם ה Igm וגם ה igg עכשיו יצא לי בדיקות עם IgM גבולי 18.4 גבולי ( מה זה אומר) אבל ה CMV IgM (add vidas) שלילי 0.66 אז למה מתייחסים? ומה זה add vidas? חשוב לציין שעשיתי גם בדיקת CMV DNA PCR בדם שיצא שלילי אבל עשיתי את ה PCR בשתן ויצא 13880 שלהבנתי זה עוד חיובי.. למה להתייחס? האם זה תקין להיכנס להריון?

30/08/2015 | 23:10 | מאת: ARIEL

בנוסף ה- ADIVITY יצא 0.88..

שלום ARIEL, הימצאות CMV בשתן של אשה (בבדיקת PCR) מהווה הורית-נגד מקובלת לכניסתה להריון (בלי קשר לשאר הבדיקות שלה לנגיף זה). הרבה בריאות אפי

31/08/2015 | 17:01 | מאת: ARIEL

ד"ר אפרים- קודם כל תודה על המענה הייתי רוצה להבהיר משהו נוסף. לפני מעל חצי שנה הייתי חיובית גם בבידקות דם של ה- IgM וה- IgG בבדיקות של היום ה IgM יצא גבולי 18.4 אך ה- CMV IgM -ADD VIDAS יצא שלילי- 0.66 בנוסף ה- CMV adivity יצא 0.81 וה- CMV PCR DNA בדם יצא שלילי. האם יש להתעלם מהתוצאות של הבדיקות דם השליליות? רק השתן הוא הקובע לגבי כניסה להריון? אודה לעזרתך מכיוון שאני מחכה מעל לחצי שנה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות