אספירין וסינדרום ריי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/08/2015 | 10:19 | מאת: ויקי

שלום רב בני בן שנה ו7. חלה לפני שבוע במחלת הקוואסאקי. קיבל IVIG ביום העשירי למחלה וממשיך לקחת אספירין 50 מג. האקו לב/אקג נכון ליום העשירי למחלה תקין. הוא אמור להכנס לראשונה לגן ביום מחר ואני מאד מודאגת משום שהרופאה אמרה לי שבגלל שנוטל אספירין, אם יחשף למחלה זיהומית כגון שפעת או אבעבועות זה יכול להיות מסוכן בגלל סינדרום ריי (לא הספקנו לחסן אותו עדיין לאבעבועות ושפעת ועכשיו בגלל ה IVIG אסור לחסנו) האם כדאי לדחות את מועד כניסתו לגן? תודה מראש

שלום ויקי, את השאלה "האם לדחות את מועד כניסתו של בנך לגן?" אני מציע לך להפנות לרופא/ת הילדים שלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות