מנת חיסון כפולה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/08/2015 | 14:41 | מאת: אמא

שלום, אני חושדת שבבית החולים בני לאחר שנולד קיבל מנת חיסון כפולה של היפטטיס בי ומנה כפולה של ויטמין K. שתי אחיות טיפלו בו אחת בנוכחותי ואחת לפני שהגעתי ולא היה ברור בדיוק מה עשתה הראשונ 1. האם אוכל לגלות את זה בבדיקת דם? 2. איזה נזק זה יכול לגרום לילד? האם חלילה זה יכולה להוביל להדבקתו בנגיף ההיפטיטיס? האם להמשיך בשתי מנות ההשלמה רגיל או מה לעשות עכשיו? תודה

שלום אמא, 1. אינני מכיר בדיקות דם שמהוות הוכחה לטענות שמועלות בשאלתך. 2. א. אינני מכיר תופעות לוואי שמיוחסות ספציפית לקבלת מינון כפול של חיסון כנגד הפטיטיס B אצל תינוקות בני יום. ב. עם קשר לכך, מינון כפול א י נ נ ו יכול לגרום להפטיטיס B. ג. אינני מכיר המלצה לחרוג מהמשך פרוטוכול החיסון במקרה של מתן מינון כפול ביום הלידה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות