תסמיני דלקת בלי צמיחה בתרבית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/08/2015 | 10:49 | מאת: מבולבלת

שלום רב, בת 26 בריאה בד"כ, נשואה. בחודשיים האחרונים פעמיים הרגשתי סימני דלקת עם תכיפות וצריבה בסוף השתן ובבדיקת שתן היה דם בשתן ולויקוציטים ללא ניטריטים וקטונים ואכן התרביות יצאו שליליות. למרות זאת טופלתי בזינט והתסמינים חלפו תוך יומיים שלושה בכל פעם. עשיתי US דרכי שתן שיצא תקין מלבד אנגיומיוליפומה קטנה 6 ממ בכליה ימין ומופנית לבירור אורולוגי. מודאגת מאד! יש סיכוי למחלה סרטנית? או יותר נכון, יש מקרים של זיהום בשתן עם תרביות שליליות? אילו אופציות פחות מפחידות עוד יש למצב כזה? תודה רבה על המענה!

שלום מבולבלת, להימצאות כדוריות דם אדומות ולבנות בשתן (ללא ניטריטים, ועם תרביות שתן עקרות) יכולות להיות מספר סיבות, ואני ממליץ לך להפנות את שאלתך בנושא לרופא/ה נפרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות