AVIDITY גבולי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/07/2015 | 11:22 | מאת: שבוע 14

שלום! אני בשבוע 14. עד אוקטובר היה לי CMV שלילי (כולל בהריון הקודם, נבדקתי פעמים רבות). באאמצע אפריל היה מועד וסת אחרון ובסוף יוני (בערך שבוע 9) נבדקתי לCMV ויצא לי חיובי IGG 71 ואיבידטי (שעשו רטרוקאטיטיבית עכשיו)0.21 השבוע, סוף חודש יולי עשיתי שוב ויצא לי IGG 39  CMV AVIDITY 0.157 מוגדר שתוצאה גבולית היא 0.15-0.25 מזה אני מניחה שאני גבולית..מה זה הדבקה חדשה? האם זה בטווח של חודשיים ואז זה אומר שנדבקתי בתחילת ההריון? איך עליי לנהוג? האם זה מחייב דחייה של מי שפיר לשבוע מאוחר (אני מתכננת לעשות מרצון אישי בכל אופן) האם עליי להודיע משהו לרופא שמבצע את הסקירה? האם עליי לגשת לייעוץ? תודה מראש

26/07/2015 | 11:23 | מאת: שבוע 14

לא ציינתי שבשתי הבדיקות IGM היה שלילי!

שלום שבוע 14, תוצאות הבדיקות שצרפת מעלות חשד שנדבקת "לאחרונה" ב- CMV. אני ממליץ לך אפוא להתייעץ עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות (בטלפון 6243669 - 02, או 3 בסוף) בנוגע לצעדים הבאים שבהם מומלץ לך לנקוט. הרבה בריאות אפי

28/07/2015 | 14:37 | מאת: שבוע 14

םניתי אל המרכז הטרטולוגי והם אמרו לי שהם ממליצים על מי שפיר. מאחר שאני בכל אופן תכנתי לעשות כמובן שאבצע (במועד המתאים והנדחה) אבל - יש לי שאלה - מה המשמעות של בדיקת CMV IGM שלילית? האם זה לא מעודד? האם האבידיטי יותר משמעותית מה IGM השלילי? אני מנסה לקבוע תור לזיהומולוג אבל זה לוקח זמן ובינתיים קצת בלחץ. אם יש הפניה לחומר בנושא אשמח לקרוא.

מנהל פורום מחלות זיהומיות