ווריצלה זוסטר בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/07/2015 | 15:27 | מאת: מורן

שלום רב. נמצאת כרגע בשבוע 9 להריון. בבדיקות דם של וריצלה זוסטר נמצאו ערכים של 1345igg. (הנורמה בין 0-135). יצויין שigm לא נבדק. כילדה חליתי באבעבועות רוח. מה משמעות התוצאה? תודה מורן

שלום מורן, סביר שתוצאת בדיקת ה- IgG שלך ל'ואריצלה זוסטר' מבטאת את העובדה שחלית בעבר באבעבועות רוח. הרבה בריאות אפי

26/07/2015 | 20:16 | מאת: מורן

האם יש צורך בבדיקה גם לigm כדי לוודא שאין מחלה פעילה והדבקות בשליש ראשון להריון?

שלום מורן, מקובל לבצע בדיקת IgM לנגיף ה'ואריצלה' / 'זוסטר' רק כאשר יש חשד קליני לתחלואה באבעבועות רוח. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות