פצעים בפה שאפשר לפוצץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/07/2015 | 11:30 | מאת: עדידוש

שלום רב דוקטור אני בת 28 בחורה בריאה שמתי לב שיש לי משני הפה , בתוך הפה למעלה, שני פצעים אחד מכל צד, שמידע פעם חוזרים. אני נוטה לפוצץ אותם עם הלשון. רציתי לשאול בבקשה כמה שאלות וחשוב לי מאוד שתענה לי על כולן בבקשה 1- האם זה יכול לרמז על מחלת מין חלילה? 2-האם מחלת מין פצעיה הם פצעים שניתנים לפיצוץ ? 3- האם דרך מין אוראלי בלבד ניתן להדבק גם באיברי המין במחלות? למרות שלא היה מגע בינו לבין איבר מיני

שלום עדידוש, התיאור של בעייתך איננו נראה לי כמתאים למחלה זיהומית כלשהי, ואני ממליץ לך להפנות את שאלותיך לרופא/ת א.א.ג או לרופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות