כלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/07/2015 | 22:37 | מאת: א

יש לי כמה שאלות:1. האם פורום זה עוסק גם במחלת הכלבת?2. אם חתול התחכך בי(לא יודעת איך, אולי עם הפה שלו) והיה לי באיזור פצע או שריטה ישנה, האם זה סכנה מבחינת כלבת?.3. אם נגעתי עם יד שיש בה פצע שירד ממנו דם (הפצע נוצר אחרי האירוע המתואר בשאלה הקודמת) באיזור שבו הייתה הנגיעה(הכוונה ההתחככות או מגע עם הפה של החתול)האם יש בעיה מבחינת כלבת( הכוונה שהפצע שעל היד נגע איפה שלחתול היה מגע איתי)?אודה לך אם תוכל לפרט ולא לענות רק ב" כן" ו"לא"

שלום א, פורום זה עוסק גם במחלת הכלבת, אך המידע האפידמיולוגי (בנוגע לבעלי חיים שנחשדים או מאובחנים במחלה זו בארץ) מצוי בידי משרד הבריאות, ולכן אני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא ללשכת הבריאות המחוזית במקום מגורייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות