קציצות דגים בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2015 | 13:19 | מאת: הריונית

ד"ר שלום, אכלתי קציצות דגים מבושלות אצל דודה שלי וכששאלתי איזה דג זה לא ידעה לומר לי במדויק אלא רק לומר שזה פילה לבן נקי שאפשר גם לטגן. אכלתי ממש מעט 2 קציצות בינוניות . אני מאד חוששת עכשיו שאולי טעיתי שאכלתי האם אתה חושב שיש בסיס לחשש ? אם כן מה עליי לעשות? אני מוטרדת מהעניין של הכספית או משהו אחר שמזיק לעובר...אני בחודש שביעי להריוני. מה דעתך?

שלום הריונית. זהו פורום שעוסק במחלות זיהומיות. בנוגע לשאלות הקשורות להרעלות (למשל של כספית) בהריון, אני ממליץ לך להפנותן למומחה/ית לרפואת נשים / גניקולוגיה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות