חתך ממקור לא ברור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2015 | 00:56 | מאת: מירב

שלום רב, כשנגעתי בתיקי הרגשתי פתאום דקירה וגילית שנחתחתי ממקור לא ברור באצבע. לא מצאתי שום דבר חד בתקי ויש לי רושם שמדובר באיזה חלק חד מהביטנה של התיק, מאיזה חלק פנימי בתפירה שפתאום הזדק החוצה וחתך אותי - איזה בזם חד או סיכה חדה - לא ברור. כיוון שהתיק הוא תוצרת מדינות העולם השלישי אולי החלק החד שדקר אותי היה מזוהם בנגיפי אייידס או משהו אחר - אמנם התיק ברשותי כבר כמעט 4 שנים - אך אם זה היה מחלק פנימי שלא בא במגע מהאויר תהיתי אולי יש מקום לחשש מהדיבקות? אודה על תשובתך.

שלום מירב, הדבקתך בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות