המשך לcmv והריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2015 | 18:07 | מאת: גליה

החל משנת 2008 עשיתי מספר פעמים בדיקות ל cmv הבדיקה האחרונה היתה בשנת 2014 בכל הבדיקות הללו התוצאות הצביעו על cmv igg positive u ועל cmv igm negative אני מבינה מכך שכבר נחשפתי בעבר לוירוס . האם עדיין במקרה כזה של הדבקות משנית ישנה סכנה לעובר? תודה על עזרתך

שלום גליה, הסיכוי שלעובר ייגרם נזק במקרה של 'שפעול' (רה-אקטיבציה) של זיהום ישן ב- CMV במהלך ההריון נחשב כנמוך יותר (לעומת הסיכוי לנזק במקרה של זיהום ראשוני אצל האם ההרה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות