הרפס גניטלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/05/2015 | 17:53 | מאת: ויקי

שלום, בחודש האחרון סבלתי פעמיים מהרפס גניטלי כשהכדורים שאני לוקחת זה ACYCLO-V 400MG TAB 3 פעמים ביום ומשחה של VIRU-MERZ. משום מה ההתקפים לא ממש עוברים וניגמרו לי הכדורים. האם אני יכולה להשתמש בזובירקס 800 מ"ג שיש לי בבית(של חבר שלי, הוא גם אובחן כאחד שיש לו הרפס גניטלי)

שלום ויקי, אחד הפרוטוקולים המקובלים לטיפול בהתקף חוזר של 'הרפס' בדרכי המין כולל 'אציקלוויר' (ACYCLO-V) במינון 800 מג' 3 פעמים ביום למשך יומיים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות