תוצאות בדיקה לצהבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/05/2015 | 18:35 | מאת: משה

בשנת 2011 עשיתי בדיקה לצהבת בקופ"ח כללית: התוצאות היו כאלה: HEPATITIS Bc IgM negative HEPATITIS Be Ab negative HEPATITIS C Ab negative אני מבין שהבדיקה הראשונה מעידה שלא היה זיהום חדש של צהבת ב באותה תקופה מה אומרת הבדיקה השנייה? והשלישית? יש לציין שהתחסנתי כמה שנים לפני כן בחיסון המשולש.

שלום משה, הבדיקה השנייה איננה תומכת בכך שנדבקת בעבר בנגיף ה'הפטיטיס' B. הבדיקה השלישית איננה תומכת בכך שנדבקת בעבר בנגיף ה'הפטיטיס' C. הרבה בריאות אפי

26/05/2015 | 23:17 | מאת: משה

האם אני יכול להסיק מהבדיקה ה2 שאני לא נשא או חולה בוירוס? מה היא בעצם אומרת?

מנהל פורום מחלות זיהומיות