KPC

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/05/2015 | 12:51 | מאת: איתן

אבי בן 88 במוסד סיעודי קיבל את החיידק בבית חולים כרמל לאחר טיםול ארוך באנטיביוטיקה. האם יש טיפול ? ומה עלינו לדעת כאשר מתקרבים אליו.

שלום איתן, 1. לאדם שסובל מזיהום שנגרם ע"י חיידק המוגדר כ- KPC יש בד"כ טיפול אנטיביוטי מתאים. יחד עם זה, באדם שמוגדר כ"נשא" של חיידק זה לא מקובל לטפל רק בגלל היותו נשא. 2. כדי לצמצם את סיכוייך להידבק ב- KPC בזמן הביקור אצל אביך במוסד הסיעודי שבו הוא נמצא- מומלץ לך להקפיד על קיום הוראות הבידוד והנקיון הקיימות (כך אני מקווה) במוסד זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות