נוגדני מחלת נשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/04/2015 | 08:21 | מאת: חן

אלה התוצאות שהגיעו, Cmv IgG-blood- שלילי Cmv IgG ab-blood- שלילי Ebv Via igG-blood, חיובי חלש Ebv igM, חיובי מה המשמעות,. האם מדבק,.. אלה התוצאות שקיבלתי תודה

שלום חן, תוצאות הבדיקות שצרפת מעלות חשד שנדבקת לאחרונה בנגיף הקרוי EBV, שנחשב כאחד הגורמים ל'מחלת הנשיקה'. הרבה בריאות אפי

27/04/2015 | 13:14 | מאת: חן

האם אני מדבק, מה אני אמור לעשות, עם האינפורמציה,? ומה בכלל לעשות, ??

27/04/2015 | 17:08 | מאת: חן

מה אני אמור לעשות האם אני מדבק,?האם עליי לעשות או לא לעשות משהו,?

27/04/2015 | 17:10 | מאת: חן

האם אני מדבק מה עליי לעשות או לא לעשות? משמעויןת?

שלום חן, 1. ראה את תשובתי הקודמת. 2. אני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא לרופא/ה ששלח/ה אותך לבצע את הבדיקות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות