מחלה ויראלית ממושכת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/04/2015 | 23:04 | מאת: בני

שלום רב, אני חולה כבר 4 חודשים עם כאבי גרון אוזניים, חולשה ובחילות, בבדיקת דם יצא EBV-EBNA(IGG חיובי והערך-EBV-IGM שלילי, האם בכל זאת זה מראה כי מדובר במחלת הנשיקה?

שלום בני, 1. אמנם EBV הוא הגורם השכיח ביותר ל'מחלת הנשיקה' בארץ, אך הוא לא היחיד. 2. בדיקות המעבדה שצרפת א י נ ן מצביעות על EBV כגורם לתסמינים המתוארים בשאלתך. הרבה בריאות אפי

26/04/2015 | 11:08 | מאת: בני

דר' שלום, עשו לי בדיקות מקיפות אצל זיהומולוג ולא מצאו דבר, האם ייתכן בכל זאת כי מדובר במחלה ויראלית ממושכת? אשמח אם תכוון אותי לאן לפנות תודה על העזרה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות