כאב גרון חריף וכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/04/2015 | 02:15 | מאת: ריקי

מזה שלושה שבועות אני סובלת מחום נמוך, עד 37.7, כאבי שרירים, כאב גרון הופיע כעבור שבוע, כאב גרון חד. משטח יצא תקין. כאבי השרירים מאד חזקים, אני מאד חלשה, יש לי גם שלושול. קיבלתי זינת, היות ולא עזר, אחרי 5 ימים הופסק הטיפול. כאב הגרון מאד קשה, והחום עכשיו מגיע רק עד 36.9. אני מתחילה לדאוג. על מה זה יכול להעיד?

שלום ריקי, שילוב של חום נמוך + כאבי שרירים (עם או בלי כאבי גרון) שנמשכים 3 שבועות או יותר, בד"כ מצביע על מחלה שאיננה זיהומית, כך שאני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות