הדבקה ב mrsa

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/04/2015 | 23:48 | מאת: נטשה

שלום, בעלי היה מאושפז בבית החולים כחודש עקב תאונת דרכים ואובחן כנשא של mrsa. הוא טופל בואנקומיצין וסיים טיפול. נבדק כעת האם הוא עדיין נשא וטרם קיבלנו תוצאות. לפני מספר ימים שתיתי בטעות ישירות מבקבוק מים שהוא שתה ממנו מספר שניות אחריו. האם יש סכנה שאדבק? אני בחורה בריאה בדרך כלל. יש לי תינוקת בת שנה וחצי האם יש סכנה שהיא תידבק ממני עקב כך?

שלום נטשה, אם את חוששת שנדבקת ב- MRSA (מבעלך או מכל מקור אחר) את יכולה לבצע משטח אף לחיידק זה. אם החיידק איננו נמצא בגופך את לא יכולה להדביק בו את בתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות