שעלת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/04/2015 | 15:23 | מאת: תמר

שלום רב. מזה כחודש וחצי אני משתעלת שיעול יבש המלווה בחנק וחוסר תיאבון עדיתי בדיקת שעלת ואלה התשובות בדיקת pertussis iga יצאה שלילית בדיקת pertussis igp יצאה חיובית לדברי הרופאה שלי היא חושבת שיש לי שעלת אך היא לא בטוחה התשובה שלה לא ודאית. יש לציין שלפני שנה קיבלתי חיסון טטנוס. כרגע אני נמצאת בעיפול של אנטיביוטיקה זטו ברצוני לקבל חוות דעת נוספת ויותר ודאית לגבי התשובה

שלום תמר, תוצאות הבדיקות שצרפת א י נ ן תומכות באבחנה של מחלת שעלת חריפה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות