חולדות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/04/2015 | 21:13 | מאת: נאוה ב.

במקום עבודתי נתגלו חולדות, לפני כשבועיים חברת הדברה היגיעה ופיזרה טבליות רעל, מזה כיומיים בבקרים אנו מגלים כתמי דם רבים פזורים בחדרים (על השולחנות הכסאות ועל יתר הציוד המשרדי) ,וכן מידי פעם רואים חולדה רצה (כלומר החולדות עדיין חיות) שאלתי היא האם ידוע לך מדוע החולדות מדממות , וכן האם מגע עם דם החולדה מסוכן? אנחנו מאד חוששים היות וחלק מהדם נמצא על מסמכים חשובים שאיננו יכולים להשמידם ואנו אמורים להמשיך ולעבוד איתם. אודה לך מאד על תשובתך

שלום נאוה, רוב החולדות ה"ביתיות" אינן נושאות מחלות זיהומיות כלשהן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות