קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/03/2015 | 16:45 | מאת: שיר

היי אפי בבדיקת תרבית לשתן נימצאה לי קנדידה גלברטה בשתן בבדיקת רגישות נימצא כי מידת הרגישות הן: FLUCONAZOLE- 2 caspofungin-0.25 רמת הזהום שלי היא רמה נורא גבוהה והבנתי שהפלוקנול אינו משמיד את הפטריה במיוחד את הזן הזה אלה רק מחליש אותה.. האם היית ממליץ על טיפול ורידי ?או שגם הפלוקנול יכול להועיל במינון נכון במידה וזה זן גלברטה...אני אובדת עצות חייבת את עזרתך...

שלום שיר, המונח "רמת הזיהום שלי היא רמה נורא גבוהה" איננו ברור לי. כך או כך, לא נראה לי שייעוץ אינטרנטי הוא הפתרון עבורך, ואני מציע לך לקבוע פגישה עם מומחה/ית במחלות זיהומיות באזור מגורייך כדי לדון על תכנית טיפולית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות