האם יש סכנה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/03/2015 | 11:22 | מאת: מודאגת

שלום רב!בן משפחה קרוב שלי אשר עם דלקת גרון חוזרת והמלצתי לו להיבדק לאיידס.בכל אופן נפגשנו כל המשפחה במסעדה ובסוף הערב הוגשו קינוחים משותפים.כל אחד טעם עם הכפית שלו [רוב הסיכויים שלא טעמו מאותו כדור גלידה ממש אך יש סיכוי קלוש].האם יש סכנת הידבקות באיידס לכולם[במידה ויתברר שהוא אכן נשא כי עדיין לא ביצע את הבדיקות]? הבת שלי חלתה לאחר ארבעה ימים עם חום גבוה מאוד ייתכן בשל דלקת גרון או משהו ויראלי ואני בחרדות.

שלום מודאגת, הדבקתך בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך לא נראית לי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות