הקאה - איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/03/2015 | 19:06 | מאת: סיגלית

שלום, אתמול עמדתי ליד מישהו, שלפתע התחיל להקיא. הוא ניסה לרוץ תוך כדי ההקאה לפח כדי להקיא שם, אבל חלק מפרץ ההקאה נשפך לי על היד, על הזרוע. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא סיכון בהדבקות באיזה שהיא מחלה, ובעיקר איידס, וזאת בעיקר בשל העובדה שיש לי במקרה על אותה יד ובזרוע חתך, שנגרם לי מפציעה שקרתה יום קודם לאירוע המתואר ? תודה .

שלום סיגלית, הדבקתך בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות