חוששת שלא היה ואקום במוצר ששתינו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/03/2015 | 15:18 | מאת: דנה

קניתי לראשונה תרכיז של ארוניה ברי(ממשפחת האוכמניות) -בא בבקבוק זכוכית עם פקק של ואקום (כמו בגרבר) ועל הפקק ניילון קשיח ,כשהוצאתי את הניילון גם הפקק יצא, אחרי ששתינו מזה נלחצתי ובדקתי עוד בקבוק שקניתי והבנתי שזה לא אמור כך: הפקק נשאר סגור כשמוציאים הניילון ויש צורך לסובב את המכסה תוך הפעלת כוח ושמיעת קליק. האם יש סכנה מזה ששתינו את המיץ הזה אם לא היה ואקום שצריך להיות? תודה!

שלום דנה, הדבקתך במחלה זיהומית כלשהי במהלך האירוע המתואר בשאלתך לא נראית לי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות