שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/03/2015 | 11:23 | מאת: מור

חליתי בסטרפטוקוקוס a מיום שני. התחלתי את הטיפול בשני בערב. נפגשתי עם חבר שלי ביום רביעי בצהרים וזאת לאחר שאני עם טיפול אנטיביוטי כולל עירוי אנטיביוטיקה משני בערב. מה הסיכוי שנדבק? וגם..אם היה בינינו מין אוראלי, האם יכול להיות שיידבק?

שלום מור, אנשים החולים בזיהום גרון שנגרם ע"י חיידק ה'סטרפטוקוקוס' מקבוצה A נחשבים כמפסיקים להיות מדבקים לאחר כ- 24 שעות מתחילת הטיפול האנטיביוטי ההולם של מחלתם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות