חושש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2015 | 22:42 | מאת: א

אני בחור צעיר בן 21 ואני שכבתי כמה פעמים עם בחורות עובדות וכמה פעמים עם בחורות רגילות...עשיתי בדיקות של כל המחלות מין והכל יצא בסדר...השאלה שלי כיצד ניתן לבדוק האם הייתה הדבקה ב-HPV? האם החיסון מומלץ למישהו בקטגוריה שלי? (או שהחיסון מטרתו למנוע רק גידולים סרטניים הקשורים אצל האישה...כמו צוואר הרחם והנרתיק)? כמו כן, שמעתי שהמערכת החיסונית ברוב המקרים מוציא את הנגיף מעצמה בגוף...במה עובדה זו תלויה? אשמח לתשובה ממך! (אני דיי חושש אם אפשר להבין) בתודה מראש! שיהיה המשך ערב טוב.

שלום א, 1. אם אתה חושש שנדבקת ב- HPV באבר המין שלך ממומלץ לך להיבדק ע"י רופא עור. 2. החיסון כנגד HPV מומלץ גם לבנים בגיל 21 שחוששים מהדבקה עתידית בנגיף זה ורוצים להקטין את הסיכוי לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות