cmvigg

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2015 | 18:56 | מאת: יניב

שלום לפני חודשיים עשיתי בדיקה ל CMV IGG התוצאה הייתה38.1 עשיתי לפני שבוע בדיקה והראה לי 48 . אני יודע שזה צריך להראות תוצאה הרבה יותר גבוה. מדוע זה לא עולה

שלום יניב, אני לא מכיר "חובה" של ה- IgG ל- CMV לעלות, במהלך כ- 7 שבועות, מ- 38.1 לערך גבוה יותר מ- 48. הרבה בריאות אפי

23/03/2015 | 21:13 | מאת: יניב

הרופא שלי אמר שלאחר חודש התוצאנה צריכה להכפיל את עצמה שלפי הרפואה צפוי אצל מטופל הכפלה של הערך והוא אמר שמעולם לא ראה מקרה כזה כמוני שהעלייה כל כך איטית ,,, האם זה נכון? תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות