אנאלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2015 | 17:34 | מאת: מודאג

היי, רציתי לדעת בבקשה האם מרגישים שחודרים אליך אנאלית? הייתי בסיטואציה של שנינו ערומים ונזהרתי שלא יהיה מגע...בכל אופן מעולם לא עשיתי סקס אנאלי ואמרתי אולי יכול להיות מצב שבוצעה חדירה אפילו קטנה ללא הרגשתי...למרות שוב שהייתי בבקרה על זה...הכוונה שהיו חרמונים ותנועות של "סקס יבש" אבל הקפדתי להישמר מחדירה והתקרבוות לאזור פי הטבעת אבל בכל זאת אני קצת מודאגת אולי הוא חדר קצת ולא הרגשתי? שוב למרות שנזהרתי ושמרתי עם היד אפילו האם אני צריך ללכת לקבלת טיפול מונע תודה מראש. אני יודע שביקשתי בכל מקרה שיהיה עם קונדום (היה מין אוראלי של שנינו לפני) אני מקווה שהוא לא הוריד לא חושב שהוריד אבל גם שמרתי עם היד..ומנעתי ממנו להתקרב לאזור

שלום מודאג, אני חושש שאין לי תשובה לשאלתך "האם מרגישים שחודרים אליך אנאלית?". הרבה בריאות אפי

17/05/2015 | 23:48 | מאת: דודו

מנהל פורום מחלות זיהומיות