becteremia כתוצאה מלקיחת פרוביוטיק LGG

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/03/2015 | 15:32 | מאת: סיוון

שלום דוקטור, אני רוצה לומר שאני נתורופטית ויש לי רקע ברפואה אבל נוצרה לי בעיה שאני מוכרחה לפנות לרופא. לקחתי לאחרונה פרוביוטיקה חזקה בשם Lactobacillus GG של חברת Culturelle. ומאז אני סובלת מסימפטומים שלא היו כמותם בעבר: סדקים עמוקים בכפות הידיים שנוצרים מייד לאחר כל סוג מזון, העור נפתח ויוצא דם. זה מאוד מאוד כואב. וזה תמיד קשור לאוכל. בין ארוחה לארוחה יש טיפונת הקלה ושוב תוך כדי אוכל הבא זה מחמיר. חיפשתי באינטרנט ומצאתי שבמקרים של מע' חיסון לא טובה או מעי דליף יש מקרים שהחיידק עובר מהמע' עיכול לדם, ומשם לגוף ויכול להיות פתוגני. אחת הבנות שלי קיבלה גם היא את הפרוביוטיקה הזאת וגם לה אותם סימנים בדיוק על הידיים. הבת השניה לא קיבלה ואין לה. חיפשתי דרכים לטפל בזה, כל מיני קוטלי חיידקים טבעיים, אבל לאחר יומיים זה לא עובד. הוא מאוד עמיד. לפני שבועים ביקשתי מחברה שלי שהיא רופאה מרשם לאנטיביוטיקה על אחריותי. היא נתנה לי. את שם האנטיביוטיקה - ראיתי שיש מחקרים על אותם אנשים שקיבלו lactobacillus bacteremia טופלו באריתרומיציץ וזה הצליח. החל מהיום השני לטיפול סבלתי מתופעות מאוד חזקות עד בלתי נסבלות (כמו שפעת) וביום השלישי יכולתי לאכול הכל והידיים חזרו להיות חלקות, ללא כל כאב. גמרתי טיפול של עשרה ימים, כולי בטוחה שזה נגמר ורציתי לעשות אותו טיפול לבתי בת השש. אבל לאחר בערך שבוע כל התופעות חזרו, אפילו בצורה יותר חמורה. אני מיואשת, לא יודעת למי לפנות. לא ציינתי שברקע יש לי קוליטיס שקטה, שלא פעילה כבר זמן רב. אני ללא תרופות אבל עם תזונה קפדנית וטיפול טבעי בסימפטומים אם יש. עוד רוצה להגיד שידעתי על סימפטומים של Die-off רק מהמטופלים שלי לאחר טיפול בתולעים או בקנדידה, לראשונה חוויתי אותם בעוצמה בלתי צפויה בעצמי. בבקשה בבקשה תגיד לי האם יש טיפול למקרה שלנו. תודה מראש.

שלום סיוון, בכל התיאור הארוך שלך לא מצאתי עדות- קלינית או מעבדתית, ל'בקטרמיה' בחיידק כזה או אחר. הרבה בריאות אפי

03/03/2015 | 21:58 | מאת: סיוון

כדי להבין האם יש משהו? אני ניסיתי להירשם לרופא למחלות זיהומיות אבל צריך הפניה. רופא משפחה לא יתן לי הפניה כי הוא יחשוב שאני משוגעת. כל כך כואב לקפל את הידיים כשהכל סדוק... האם תוכל לומר לי איזו בדיקה אפשר לעשות ועל מה היא מעידה? תודה מראש. גם לי וגם לבתי הבעיה מאוד מציקה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות