שלום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/03/2015 | 00:59 | מאת: א

1. רציתי לדעת האם אפשר לבקש מרופא המשפחה לבצע "תרבית זרע" לצורך בדיקת בקטריות\חיידקים? אם לא מרופא המשפחה אשמח לדעת מאיזה רופא ניתן לבקש זאת? 2. שאלה כללית ולא קשורה לנושא - כאשר רופא מסוים מביא מרשם לכדורים האם בבית המרקחת ניתן לרכוש אותם במזומן או רק בעזרת כרטיס אשראי? אשמח לתגובה ותודה מראש.

שלום א, 1. אפשר לבקש מכל רופא/ה לבצע בדיקה כלשהי, אך לא בטוח שהוא יענה לבקשה... 2. לפי מיטב ידיעתי בכל בית מרקחת בישראל אפשר לשלם במזומן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות