תוצאה חריגה בבדיקת הדם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2015 | 16:41 | מאת: מיה

שלום רב, קיבלתי תוצאה בבדיקת הזם: TOXOPLASMA-IGG 111.00 IU/ML ( 0.00- 7.10) (.........)* Positive (TOXO IGG <7.1 IU/ML = NEGATIVE ) (TOXO IGG 7.2-8.8 IU/ML = BORDERLINE) (TOXO IGG >8.8 IU/ML = POSITIVE ) TOXOPLASMA-IGM NEGATIVE האם יש סיבה לדאגה? תודה

שלום מיה, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר, אך לא לאחרונה, בטפיל שנקרא 'טוקסופלאזמה'. אצל רוב האנשים אין להדבקה כזו משמעות רבה, ובד"כ היא איננה מחייבת טיפול כלשהו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות