אוריאופלסמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2015 | 14:59 | מאת: ארי

אובחנתי עם אוריאופלסמה אורליטיקום וקיבלתי מרופא נשים טיפול אנטיביוטי פעמיים. בבדיקת תרבית שתן אחרונה הראה שהבקטריה עדיין קיימת בגוף. אורולוג שפניתי טען שאין ליחס חשיבות כי יש אנשים עם בקטריה זו בגופם. עצתך? טיפול אנטביוטי נוסף? עליי לציין שמאז ההבחנה והטיפול אני מתנזרת מקיום יחסים. תודה

שלום ארי, אכן, יש נשים שבגופן (למשל בנרתיק) נמצא החיידק ה'אוריאפלזמה' מבלי שהוא גורם לנזק בריאותי ידוע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות