קשרי לימפה נפוחים עקב זיהום שהיה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2015 | 02:39 | מאת: יונתן

שלום . רציתי לדעת כמה זמן לוקח לקשרי לימפה לחזור למצבם הטבעי. אני רוצה לציין שאני אחרי מחלה זיהומית שקיבלתי בתיאלנד( דנגי פיבר ) עשיתי פה את הבדיקות והכל תקין רק שיש לי נפיחות במקומות שונים בגוף כמו בשכם ,בעורף רציתי רק לדעת אם זה אמור לחזור למצב הטבעי..עברו כבר 4 חודשים . תודהה

שלום יונתן, בלוטות לימפה שגדלות במהלך זיהום נגיפי חולף בד"כ חוזרות לגודלן הטבעי בתוך מספר שבועות/חודשים. אם הדבר לא קרה לאחר 4 חודשים מומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות