בעיה שטרם אובחנה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/01/2015 | 15:34 | מאת: שירה

ד"ר שלום רב, הייתי מבקש להתייעץ עמך, אולי תוכל לעזור לי ו/או לכוון אותי ולכן אפרט: בן 34. מזה כשש שנים סובל מהתקפי של כאב/ לחץ בטן תחתונה (ממש למטה) אשר התדירות שלהם עולה בתקופה האחרונה ונעשית כמעט יום-יומית דבר שהיה קורא אחת לחודש לפני כן, התקף שנמשך מרגע שהוא מתחיל כשעתיים לערך וכאשר הוא דועך יש שארית מהכאב למספר שעות. הכאב מתחיל בלחץ בבטן תחתונה ובהמשך הכאב יורד לכיוון מפשעה/פניס, אשכים ובהמשך לפי הטבעת. ישנה לעיתים תחושת גזים בבטן, אך ללא יציאת גזים או יציאה. לציין כי היציאות סדירות ותקינות מידי יום. עוד אציין כי שמתי לב שאם אני לא הולך בזמן לשירותים להתרוקן ליציאות (לא למתן שתן הכוונה אלא ליציאות) אזי בטוח שבאותו יום יתפוס אותי הכאב כאמור. אך לא תמיד זו הסיבה, זה יכול להיות גם אם באותו יום עשיתי איזו שהיא עבודה פיזית, או הליכה מהירה מאומצת ולעיתים ללא כל סיבה ו/או הסבר שאני יכול להצביע עליו. עוד שמתי לב כי יוצא לי מהפין מעין נוזל עכור דביק כל פעם לאחר מתן שתן. עברתי בירור: ניתוח בקע לפני 8 שנים אשר חשבו שזה הגורם אך ללא הואיל! קולונוסקופיה-תקינה C.T. בטן ואגן - תקין אולטרסאונד בטן תחתונה - תקין אולטרסאונד אשכים +דופלר - תקין בדיקת שתן PCR למחלות מין - תקין PSA-0.65 בשתן לכללית - נמצאו אריטרוציטים 10 ספירת זרע תקינה אך במעבדה נאמר שיש לי כדוריות דם לבנות קצת וכן מעט כדוריות דם אדומות. תרבית זרע- צמיחה מעורבת. הייתי אצל מספר אורולוגים אשר אמרו שמכיוון שאין לי כאב לאחר קיום יחסי מין ואין לי ריצות למתן שתן באופן תכוף אז אינם חושבים שיש לי דלקת בערמונית. אף אחד מהם לא התייחס לכך שאמרתי כי יש לי הפרשה עכורה בסוף השתן מכיוון שביצעתי בדיקות למחלות מין כפי שציינתי לעיל. האומנם לדעתך נבדקו כל מחלות המין שיכולות לגרום לכאב כפי שתיארתי לעיל? במשך תקופה כל כך ארוכה? (7-8 שנים) ? מה יכול עוד להיות שיגרום למצב אותו אני מתאר? איזה בדיקות עלי עוד לבצע? ומה דעתך בכלל? אודה מראש על תשובותיך וסבלנותך האדיבה. רופאים ומטפלים:כתבות בנושאי הפורום: פתח בחלון חדשהדפסת ההודעההוספת תגובה הוספת תגובה מחבר: (מספר הטלפון לא יוצג באתר אלא רק לעיני מנהל הפורום) אימייל: (לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר) מספר טלפון: (מספר הטלפון לא יוצג באתר אלא רק לעיני מנהל הפורום) כותרת: תוכן ההודעה: עם הלחיצה על הכפתור שלח, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר. אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לאימייל שלי. שלח RE: בעיה שטרם אובחנה ד"ר שלום כץ 17/09/14 23:15

שלום שירה, אני ממליץ על פגישה עם רופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות