הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2015 | 21:12 | מאת: רוני

שלום דר במידה ויש חשש להדבקות בהרפס באיבר מין לאחר כמה ימים הרגשתי צריבות ומפשעות נפוחות ולאחר 3 שבועות ממגע המיני ביצעתי בדיקת igm שיצאה שלילית האם זה אומר שמה שהרגשתי זה פסיכוסומטי? אחרי חודשיים הייתה לי דלקת בשקדים. מה זה אומר? עד עכשיו לא יצא לי שלפוחיות. קראתי באינטרנט שהדלקת בשקדים מעידה על הדבקות בהרפס

שלום רוני, אינני מכיר קשר סיבתי בין הדבקה ב'הרפס' של דרכי המין לבין דלקת בשקדים. הרבה בריאות אפי

27/01/2015 | 10:23 | מאת: רוני

תודה רבה. הרגעת אותי :) מה לגבי השאלה הראשונה שלי? אם הייתי נדבקת אחרי 3 שבועות ה- IGM שלי היה צריך להיות חיובי?

מנהל פורום מחלות זיהומיות